Personal trainer Tampere

Kuka Johannes?


Olen fysioterapeutti ja personal trainer Tampereella. Valmennuksessani on aina keskiössä asiakkaan tavoitteet kuten esimerkiksi lihaskunnon kehittäminen tai fyysisten ominaisuuksien muokkaaminen haluttuun suuntaan. Fysioterapeuttina osaan myös ottaa aidosti huomioon tärkeät taustatekijät kuten vammahistorian, sairaudet tai esimerkiksi haasteet liikkuvuuden kanssa.

Olen myös Moverest Oy:n perustajäsen ja intohimoinen roundnet-harrastaja. Erikoisosaamistani on rasitus- ja urheiluvammojen fysioterapia sekä personal training. Olen apunasi vaivan tai loukkaantumisen aikana, kun olet palaamassa liikunnan pariin ja kun haluat viedä suorituskykysi huippuunsa!

Personal training Tampereella - fysioterapeuttisella otteella

Minusta on varmasti apua, jos:
  • Haluat aloittaa treenaamisen, mutta sen turvallisuus ja järkevyys esimerkiksi suoritustekniikoiden tai treenimäärien suhteen mietityttää
  • Olet kuntoutunut vammasta tai loukkaantumisesta, ja haluat tehdä paluun liikunnan pariin turvallisesti ja hallitusti
  • Sinulla on vaiva, vamma tai sairaus, joka asettaa rajoituksia liikkumiseen. Haluat, että nämä rajoitukset otetaan huomioon harjoittelun suunnittelemisessa.
  • Sinulla on vaiva, josta kuntoudut ja haluat ylläpitää kuntoasi kuntoutuksen ajan, mutta pelkäät tekeväsi itsellesi hallaa ja tarvitset apua turvallisen treenin suunnittelussa.

Asiakaskokemuksia

"Joskus tulee vastaan kremppoja ja hidasteita, joita on vaikeaa voittaa omin voimin, ja on hienoa kun löytyy ammattilainen, jonka puoleen kääntyä. Johannes on ollut todella oiva apu kuntoilun uudelleen käynnistämisessä. Hän osaa kuunnella, osaa monenlaisia, hyvin mietittyjä harjoitteita, ja tekee kaiken kaikkiaan yksilöityjä, juuri minulle sopivia ohjelmia. Kiitos!"
Riitta, 65 Personal Training
"Uskalsin eilen muutaman vuoden tauon jälkeen tehdä pienen kajakkilenkin aallokossa ja meno olikin ihan rentoa ja mukavaa! Varmaankin selkä- yms. vaivojen takia kehitin jossain vaiheessa ihan valtavan kammon pientäkin aaltoilua ja keinutusta kohtaan, enkä kerta kaikkiaan uskaltanut vesille jos keli oli muuta kuin peilityyni"..."Olen ihan varma, että iso osa tästä muutoksesta johtuu siitä kuinka kannustavasti olet patistanut minua tekemään liikkeitä, joihin en olisi itse uskonut pystyväni, ja jotka menevätkin ihan hyvin."
Mari, 34 Personal Training
"Äärimmäisen hyvä setti. En ole ikinä ennen ostanut treeniohjelmaa, mutta nyt täytyy sanoa, että onneksi ostin! Todella hyvä ohjelma; tosi paljon uusia liikkeitä, uusia variaatioita ja kaikin puolin mainio setti. Vahva suositus hyvästä palvelusta ja erittäin hyvin kasatusta ohjelmasta."
Petri, 28 Personal Training

Sisältö ja hinnasto

Valmennusjakso sisältää aina:

  • Valmennuskauden suurten linjojen suunnittelu suhteessa tavoitteisiin
  • Henkilökohtaisiin tavoitteisiisi räätälöity harjoitusohjelma
  • Käyttöoikeus Sportyplanned-mobiilisovellukseen, jonka kautta ohjelma ohjataan. Saat jokaiseen liikkeeseen viedo-ohjeistuksen.
  • Tarvittaessa muutokset harjoitusohjelmaan ja nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin
  • Yhteydenpito ja tuki (Sportyplanner/WhatsApp/sähköposti/puhelut)
  • Ohjeistusta ja apua ravinnon ja palautumisen kanssa
Tapaamiset ovat lähtökohtaisesti Moverestin keskustan pisteellä osoitteessa Åkerlundinkatu 2 A.
 

Hinnasto:

Valitse uudelle asiakkaalle suositeltava PT-Startti tai treeniohjelma haluamallasi määrällä tapaamisia. Valmennuksen pituus paketista riippumatta on lähtökohtaisesti n. 2kk.

PT-Startti – 270€ (Sisältää ilmaisen alkukartoituksen, treeniohjelman ja kaksi tapaamista. Vain uudelle asiakkaalle.)

Tai

Treeniohjelma ilman tapaamisia (etävalmennus) – 120€
Tapaamiset – 75€/kpl
Hyvä personal trainer fysioterapeutti Tampere

Maksaminen ja maksutavat:

Voit maksaa valmennuksen kerran kuussa tai useamman kuukauden kerrallaan. Maksu suoritetaan lähtökohtaisesti tapaamisten yhteydessä (kortti, käteinen tai henkilöstöetu).

Meillä voit maksaa liikuntaeduilla (Smartum liikuntasaldo, Epassi Sporttipassi ja Edenred Virike).

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Homma lähtee käyntiin siitä, että keskustellaan tilanteestasi ja mietitään sopivaa pakettia, jolla lähteä liikkeelle. Jos olet uusi asiakas, sovitaan ilmainen aloitustapaaminen.

Täytä alta löytyvä lomake tai laita viestiä Whatsapissa tai sähköpostilla. Yhteydenotto ei sido mihinkään. Kerro tilanteestasi niin ehdotan sinulle sopivaa ratkaisua!