Personal trainer Tampere

Johannes Peltonen - fysioterapeutti ja personal trainer

Olen fysioterapeutti ja personal trainer Tampereella sekä yksi Moverest Oy:n perustajista.

Valmennuksessa lähdetään aina asiakkaan tavoitteista, joita voi olla esimerkiksi voiman kehittäminen, liikkuvuuden parantaminen, ihasmassan lisääminen tai painonpudotus.

Fysioterapeutin osaaminen on aina valmennuksessani läsnä: osaan ottaa aidosti huomioon tärkeät taustatekijät kuten vammahistorian, sairaudet tai muut haasteet liikkumisen kanssa.

Personal training -paketit ja sisällöt

Haluatko valmennukseen?

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin palaan asiaan mahdollisimman pian (yleensä 1-2 arkipäivässä). Voit kertoa muutamalla lauseella tilanteestasi tai kysyä jotain.

Sinun ei tarvitse vielä tietää, minkälaisesta valmennuspaketista olet kiinnostunut. Se voidaan miettiä yhdessä ja usein se päätetään uudella asiakkaalla vasta alkukartoitustapaamisella.

Yhteydenotto ei sido mihinkään.

  Valmennuksen sisältyy aina:

  • Käyttöoikeus Sportyplanner-mobiilisovellukseen, jonka kautta ohjelma ohjataan. Saat jokaiseen liikkeeseen viedo-ohjeistuksen.
  • Jos paketti sisältää tapaamisia, pääsyn Moverestin omalle yksityiselle kuntosalille osoiteessa Åkerlundinkatu 2 A, Tampere.
  • Tarvittaessa muutokset harjoitusohjelmaan ja nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin
  • Yhteydenpito ja tuki (Sportyplanner/WhatsApp/sähköposti/puhelut)
  • Ohjeistusta ja apua ravinnon ja palautumisen kanssa
   

  Personal training Tampereella - fysioterapeuttisella otteella

  Autan sinua pääsemään tavoitteisiisi, on sitten kyseeesä voiman kehittäminen, lihasmassan lisääminen, painonpudotus tai lajiasi tukevan harjoittelun toteuttaminen. Fysioterapeuttiosaamisen vuoksi osaan lisäksi auttaa näissä teemoissa:
  • Haluat aloittaa treenaamisen, mutta sen turvallisuus ja järkevyys esimerkiksi suoritustekniikoiden tai treenimäärien suhteen mietityttää
  • Olet kuntoutunut vammasta tai loukkaantumisesta, ja haluat tehdä paluun liikunnan pariin turvallisesti ja hallitusti
  • Sinulla on vaiva, vamma tai sairaus, joka asettaa rajoituksia liikkumiseen. Haluat, että nämä rajoitukset otetaan huomioon harjoittelun suunnittelemisessa.
  • Sinulla on vaiva, josta kuntoudut ja haluat ylläpitää kuntoasi kuntoutuksen ajan, mutta pelkäät tekeväsi itsellesi hallaa ja tarvitset apua turvallisen treenin suunnittelussa.
  "Joskus tulee vastaan kremppoja ja hidasteita, joita on vaikeaa voittaa omin voimin, ja on hienoa kun löytyy ammattilainen, jonka puoleen kääntyä. Johannes on ollut todella oiva apu kuntoilun uudelleen käynnistämisessä. Hän osaa kuunnella, osaa monenlaisia, hyvin mietittyjä harjoitteita, ja tekee kaiken kaikkiaan yksilöityjä, juuri minulle sopivia ohjelmia. Kiitos!"
  Riitta, 65 Personal Training
  "Uskalsin eilen muutaman vuoden tauon jälkeen tehdä pienen kajakkilenkin aallokossa ja meno olikin ihan rentoa ja mukavaa! Varmaankin selkä- yms. vaivojen takia kehitin jossain vaiheessa ihan valtavan kammon pientäkin aaltoilua ja keinutusta kohtaan, enkä kerta kaikkiaan uskaltanut vesille jos keli oli muuta kuin peilityyni"..."Olen ihan varma, että iso osa tästä muutoksesta johtuu siitä kuinka kannustavasti olet patistanut minua tekemään liikkeitä, joihin en olisi itse uskonut pystyväni, ja jotka menevätkin ihan hyvin."
  Mari, 34 Personal Training
  "Äärimmäisen hyvä setti. En ole ikinä ennen ostanut treeniohjelmaa, mutta nyt täytyy sanoa, että onneksi ostin! Todella hyvä ohjelma; tosi paljon uusia liikkeitä, uusia variaatioita ja kaikin puolin mainio setti. Vahva suositus hyvästä palvelusta ja erittäin hyvin kasatusta ohjelmasta."
  Petri, 28 Personal Training

  Maksaminen ja maksutavat

  Valmennuspaketit maksetaan lähtökohtaisesti kerralla, kun on sovittu toteutettavasta paketista. Maksu suoritetaan Moverestilla tapaamisten yhteydessä (kortti, käteinen tai henkilöstöetu) tai etävalmennuksissa Mobilepaylla.

  Meillä voit maksaa liikuntaeduilla (Smartum liikuntasaldo, Epassi Sporttipassi ja Edenred Virike).