Fysioterapia Tampere

Fysioterapiaa rasitusvammoihin, urheiluvammoihin sekä muihin tuki- ja liikuntaelinten kiputiloihin

Fysioterapia tulee kyseeseen silloin, kun sinulla on häiritsevä kipu, vaiva tai loukkaantuminen. Kyseessä voi olla esimerkiksi hiljalleen alkanut kipu selässä tai nivelessä, jolloin kyse on usein rasitusvammasta. Kipu voi myös tulla äkisti esimerkiksi jänteeseen tai lihakseen, jolloin ongelmana voi olla revähdystyyppinen vamma pehmytkudoksessa. Myös leikkauksen, tapaturman tai kroonisen sairauden kanssa fysioterapia voi olla tärkeää toimintakyvyn palauttamisessa, ylläpitämisessäi tai kehittämisessä.

Fysioterapiassa keskitytään ensisijaisesti johonkin tiettyyn ongelmaan – yritetään esimerkiksi saada olkapään kipu pois tai saada takareisi takaisin urheilukuntoon revähdyksen jälkeen. Valmennuksessani puolestaan keskiössä on liikunnalliset tavoitteet, vaikka läsnä voikin olla vaiva, joka huomioidaan valmennuksessa.

Vastaanottoni on Moverestin keskustan toimipisteellä Tampereella osoitteessa Åkerlundinkatu 2 A. Teen vaihtelevasti sekä aamu- että iltavuoroja klo 8-21.

Fysioterapian hinnasto:

60min (ensikäynti) – 75€
45min (jatkokäynti) – 65€

Mietityttääkö, onko fysioterapia paras vaihtoehto tilanteeseesi tai onko muuta kysyttävää? Ota epäröimättä yhteyttä, niin mietitään yhdessä!